Een goede school voor uw kind

Wanneer u op zoek bent naar een basisschool voor uw kind(eren), raden wij u aan rond de tweede verjaardag van uw kind een kijkje te nemen in verschillende scholen in de wijk. Zo kunt u een goede keuze maken.

Toekomstgericht

Basisschool Willem van Oranje onderscheidt zich met haar toekomstgerichte visie en betrokken houding. We bieden modern onderwijs en werken in elke groep met Chromebooks en tablets. Het gemotiveerde team zet zich elke dag in om het beste uit de kinderen te halen.

Ouders typeren de Willem van Oranje als een school, in een mooi karakteristiek gebouw, waar structuur en een groot wij-gevoel heerst. Iedereen kent elkaar en dat draagt bij aan de goede sfeer en veilige omgeving.

Open karakter

De Willem van Oranje staat open voor iedereen die voor christelijke onderwijs kiest. Er is ruimte voor culturele verschillen en voor mensen zonder of met een andere geloofsovertuiging. We hebben een open houding en gaan respectvol met elkaar om.

Geeft kleur aan ieder kind

Onze slogan is ‘geeft kleur aan ieder kind’. Hiermee willen wij aangeven dat onderwijs voor ons meer is dan ons werk doen. Uw kind wordt gezien en gehoord, zodat wij in samenspraak met u en uw kind optimale ontwikkelingskansen creëren.

Kennismaken

Als u interesse heeft in onze school, dan nodigen wij u van harte uit voor een oriënterend gesprek.